Terim: 2. olunca kovulduk

Terim: 2. olunca kovulduk

FUTBOL Haberleri

Çıtayı öyle yükselttik ki, G.Saray'da 8 sezonda 6 şampiyonluk yaşadım. 7. sezonda 2. olduk, görevden alındık.


YANLIŞ YAPARSAK GİDERİZ

Kariyerinin 6. şampiyonluğuna ulaşarak rekorunu geliştiren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, başarıya doyma lüksünün olmadığını söyledi. Eşi Fulya Terim'le birlikte memleketi Adana'ya giden tecrübeli teknik adam şu açıklamaları yaptı: "Başarıya doyma lüksümüz yok. Böyle bir duyguyu hissettiğimde kenara çekilirim. Ama benim yapımda böyle bir şey yok, son ana kadar ciddiyet var… Sevinmeyi son maça bıraktık. G.Saray camiasının mutlu olduğunu görmek beni mutlu ediyor. 8 sezonda 6 şampiyonluk. 7. sezonda 2. olduk, ondan sonra da görevden alındık. Başarıya biz alıştırdık. Çıtayı biz yükselttik. Allah nasip ederse bundan sonra nereye varacağız bakalım. Bir tane yanlış yapınca kendiliğimizden gidiyoruz…"


DROGBA BİR LİDER
"17 Mayıs'a hazırlanıyoruz. Bizim için önemli bir gün. Emeği geçen herkesi yemekte buluşturacağız. Drogba herkesin onayıyla dünyanın en büyük santrforu. Her şeyi hazmetmiş, çok iyi bir karakter. Drogba'yla her şeyi konuşuyorum, ona çok güveniyorum. Antrenmanda ya da maçta onun bize katacağı çok şey var. G.Saray ailesi önemli bir lider kazanmıştır… Önümüzdeki senenin planlamaları şimdiden yapılıyor. Kendimizi nasıl yenileyeceğimiz de önemli. Yapabileceğimizin azamisini yapmaya çalışacağız… G.Saray daha önce de liderdi, gelen transferle de lider oldu. G.Saray eksik noktalarına önemli transferler yine yapacaktır. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda bizimle ortak çalışmalar yapıyor. Kadromuza katacağımız isimler, herkesin beğenisini kazanacak futbolcular olacak..."


nbsp;Terim: 2. olunca kovulduk

ANA-BABASININ HAYIR DUASI İÇİN ADANA'YA KOŞTU
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin düzenlediği akülü tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine teslim töreni için eşi Fulya Terim'le birlikte memleketi Adana'ya giden Fatih Terim , "Annemin-babamın elini öpmeye geldim. Adana benim doğduğum yer, kopamadığım bir yer. Toprağım burası. Anamızın-babamızın hayır duasını almaya geldik" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...