Jandarma cephanelik ele geçirdi

/ Kaynak: CHA
Jandarma cephanelik ele geçirdi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik Erzurum, Rize ve Artvin'de gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik Erzurum, Rize ve Artvin'de gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi. nbsp;

Bir ihbarı değerlendiren Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi elemanları, Erzurum merkez Palandöken, Yakutiye ve Pasinler ilçeleri ile bağlı köylerinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığı duyumu aldı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Erzurum, Artvin ve Rize'de eş zamanlı olarak 12 ayrı adrese yapılan baskınlarda 20 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 4 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 21 adet tabanca şarjörü, 34 adet tabanca fişeği ile 19 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Yakalanan zanlıların, Erzurum'a getirelerek İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadelerinin alındığı bildirildi.

Operasyonlarda A.U., K.E, A.T., Ö.K., H.A., M.A, A.A. isimli kişiler mühimmatlarla birlikte yakalandı. Firarda olan 5 şüphelinin ise yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...