Vahşetin böylesi, daha iki günlüktü...

Vahşetin böylesi, daha iki günlüktü...

YAŞAM Haberleri

Sivas'ın Divriği ilçesinde henüz iki günlük olduğu belirlenen bir erkek bebek yakılarak öldürüldü.

Divriği ilçesinde bulunan Beştepe mevkiinde hayvanlarını otlatan bir çoban, bebek cesedi bulunca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları kontrollerde erkek bebeğin benzin dökülerek yakıldığını belirledi. Bebeğin cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Çoban'ın verdiği bilgilere göre harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheli 31 yaşındaki kamyon şoförü M.Ö.'yü maç izlemek için gittiği halı sahada yakaladı. Daha sonra M.Ö.'nün eşi T.Ö. de gözaltına alınırken, ifadeleri alınan şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüpheliler önce bebeğe fare zehiri içirdiklerini, ölmemesi üzerine bebeği Beştepe mevkiine götürerek benzin döküp yaktıklarını itiraf etti. T.Ö.'nün, gayrimeşru olduğu iddia edilen bebeği düşürmek için çok uğraştığı ancak başaramadığı öne sürüldü.


Şüpheli M.Ö.'nün jandarmadaki sorgusu devam ederken, fenalaşan T.Ö. Divriği Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SİVAS-İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...