Hatay Valiliğinden iddialara ilişkin açıklama

Hatay Valiliğinden iddialara ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

Hatay Valiliğince Reyhanlı'daki bombalı saldırılara ilişkin yapılan açıklamada "Patlamanın haricinde kafası taşla ezilerek veya farklı bir şekilde hayatını kaybeden herhangi bir kişi olduğuna dair intikal eden bir resmi belge bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Hatay Valiliğince Reyhanlı'daki bombalı saldırılara ilişkin yapılan açıklamada "Patlamanın haricinde kafası taşla ezilerek veya farklı bir şekilde hayatını kaybeden herhangi bir kişi olduğuna dair intikal eden bir resmi belge bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı. Valiliğin internet sayfasında, bazı haber sitelerinde Reyhanlı'da yaşanan olaylarla ilgili gündeme getirilen iddialar üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu bildirildi. Açıklamada 11 Mayıs Cumartesi günü Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalar sonrasında hayatını kaybedenlerin tamamının olay yerinden alınarak hastanelere nakledildiği belirtildi. Olayın yaşandığı yerin dışındaki herhangi bir bölgeden ölü ya da yaralı herhangi bir kimsenin sağlık kuruluşlarına nakledilmediğine vurgu yapılan açıklama, şöyle devam etti: "Adli tıp raporları ve hastanelerdeki tutanaklar da bunu doğrulamaktadır. Söz konusu haberlerde iddia edildiği gibi patlamanın haricinde kafası taşla ezilerek veya farklı bir şekilde hayatını kaybeden herhangi bir kişi olduğuna dair intikal eden bir resmi belge bulunmamaktadır. İddia konusu tüm yönleriyle araştırılmaktadır." nbsp;

HATAY (AA) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...