James Rodriguez'e ölüm tehdidi!

Düzenleyen: / Kaynak: SKORER
James Rodriguez'e ölüm tehdidi!

SPOR Haberleri  / SKORER

Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'e ölüm tehdidi...

Oyuncunun Kolombiya'da yaşayan annesi Pilar Rubio, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oğlunun ölümle tehdit edildiğini duyurdu. Real Madrid'in yıldız futbolcusu James Rodriguez'in başı gangsterler ile dertte. Oyuncunun Kolombiya'da yaşayan annesi Pilar Rubio, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oğlunun ölümle tehdit edildiğini duyurdu.

Internet üzerinden kendisine ulaşan mafya grubunun, "Evine silahlı bir şekilde gelerek, sevdiklerini senden ayıracağım", "James öldükten sonra nasıl görünüyor, çok merak ediyorum" türünde mesajlar gönderdikleri ortaya çıktı.

Ayrıca içi silah ve mermilerle dolu bir kutu da gönderilirken, kutunun içinde yıldız futbolcunun ismiyle birlikte 'Seni izliyoruz' yazdığı görüldü. James Rodriguez şu an Kolombiya Milli Takımı kampında bulunuyor.

James Rodriguez'e ölüm tehdidi!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: SKORER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...