Advocaat'ın son hareketi yönetimi kızdırdı

Düzenleyen:
Advocaat'ın son hareketi yönetimi kızdırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın milli maç arasını fırsat bilerek ülkesine dönmesi, sarı lacivertli yönetimde ciddi homurdanmalara yol açtı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, ciddi iş prensipleri olan bir futbol adamı. Disipline büyük önem verir, çalışanı tutar, kaytaranı ise affetmez. Vatandaşı bile olsa adam kayırmaz. Tıpkı Van Persie ve Van der Wiel örneklerinde olduğu gibi...

YÖNETİMDEN TEPKİ VAR

Ancak çalışma konusunda bir istisnası var Advocaat'ın. Milli aralarda nedense mesai yapmıyor. Fenerbahçe'ye geldikten sonra liglere iki kez milli ara verildi, ikisinde de soluğu ülkesinde aldı. Son gidişinde ise işi biraz abarttı. Bir haftadır Hollanda'da ve bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Futbolcular çalışırken hocanın ortalıklarda görünmemesi, yönetimde ciddi homurdanmalara yol açıyor. Takım liderin 8 puan gerisindeyken hocanın böyle uzun bir tatile çıkmasını eleştiren sarı-lacivertli bazı yöneticiler, durumu pek de 'kabullenilebilir' bulmuyor.

İŞİ GARANTİYE ALMIŞ

Ancak Advocaat'a bunun için herhangi bir yaptırım uygulanması söz konusu dahi değil. Çalıştırdığı her takımda verilen araları tatilde geçirdiği belirtilen 69 yaşındaki teknik adam, işi garantiye almış. İmzaları atarken Fenerbahçe yönetimi ile bunu paylaşmış. Advocaat'ın Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmede böyle bir madde olup olmadığı ise bilinmiyor.

YARDIMCILARI İŞ BAŞINDAYDI

Advocaat'ın yokluğunda yardımcıları Cor Pot ve Mario Been ise iş başındaydı. Hollandalı iki antrenör, Advocaat'ın verdiği program doğrultusunda takımı çalıştırdı. İki günlük iznin bittiği F.Bahçe, bugün yeniden topbaşı yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...