Akhisarbelediye, Ordu'dan mutlu ayrıldı

Akhisarbelediye, Ordu'dan mutlu ayrıldı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Orduspor, sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup olurken, bu skor ile konuk ekip ligde kalmayı başardı.




Maç sonrasında Akhisar Belediyespor'lu futbolcular, teknik ekip ve yönetim büyük mutluluk yaşarken, bu mutluluklarını Ordu'ya gelen taraftarlarıyla paylaştılar.
Maç sonrasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, ligdeki son maçta 3 puan almak istediklerini ama bunun olmadığını belirterek, "Daha iyi olan daha iyi mücadele eden ne istediğini bilen bir takım süper ligde kalıp devam ettiler. Söylenecek çok şey yok. Lig bitti" dedi.
Orduspor'un genç futbolcuları Murat Torun ve Burak Demirel, Lig'in son maçını kazanmak istediklerini fakat başaramadıklarını söylediler.
AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, çok olumsuzluklar yaşadıklarını belirterek, "Bugün bizim için çok zor bir maça başladık. Son maçımız, ligde kalmak için çok önemli bir maç, her ne kadar rakiplerimizin durumu bizi ilgilendiriyor olsa da biz bugün sadece kendi maçımıza odaklanmaya çalıştık. Buradan kazanarak en kötü beraberlikle dönmek istiyorduk ki bu kadar emeğimiz boşa gitmesin. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Orduspor'a da önümüzdeki sezon başarılar diliyorum. Allah'a şükürler olsun. Çok olumsuzluklar yaşadık ama hiçbir zaman inancımızı, bir birimize olan güveni kaybetmedik. Sonunda bize bunun başarıya taşıyacağına inandık. Bugün bunu başardık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En önemlisi bütün Türkiye'den çok önemli destek aldık. Bu sinerji bizi buralara getirdi. Bizim için en küçük bir dua eden, bizim için gönlünden iyi dilek geçiren herkese teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bu ligde kaldık. İnşallah önümüzdeki yıl bu tecrübeyi olumlu bir şekilde kullanıp bu ligde kalıcı olmak istiyoruz" diye konuştu.
Akhisar Belediyespor'lu futbolcu Bilal Kısa da, ligde kaldıkları için mutlu olduğunu kaydederken, "Bugün gerçekten bizim için bayram niteliğinde bir gün. Lige baktığımız zaman ilk yarıda 12 puan ile bitiren bir Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayan hem futbol olarak, hem görsel olarak Türkiye'nin beğenisini kazanan bir takım. Allaha şükürler olsun ki bugün bunu sonuçlandırdık. Lig'de kaldığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.
Sertan Vardar ise,"Geçtiğimiz sezon ligin son maçında süper lige çıkmıştık" diyerek, "Nasibimizde son maçta Lig'de kaldık.Bütün arkadaşlarımı canı yürekten kutluyorum. Orduspor seyircisine teşekkür ediyoruz. Gergin bir ortamda oynanmadı maç. Maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...