Cener erkin, bir türlü sakin kalamıyor

Düzenleyen:
Cener erkin, bir türlü sakin kalamıyor

SPOR Haberleri

Yenilgiye tahammülü olmayan ve idmanda Cenk’le kapışan Caner’in geçmişinde sarı-kırmızı bulunuyor.

4 Ekim 1988 Edremit doğumlu Caner Erkin, üç büyüklerin formasını giymiş isimlerden… Yetenekleri ve futbolculuğu tartışılmaz olan milli oyuncunun son hareketi bir olayını tartışmalı hale getirdi. Agresifliği… İdmanda Cenk Tosun’la tartışan ve ardından üzerine yürüyen Caner Erkin sonrasında buzları eritip “arkadaşlık” mesajı vermişti. Bu olay bile Caner Erkin’in psikolojik yapısından sinyaller veriyor. Yenilgiye tahammülü olmayan ve sürekli bir itiraz halinde bulunan Caner Erkin’in kariyerinde 6 kırmızı kart var. Ki bunların çoğu eylemden ziyade söylemden… Ya sarı kartlarına ne demeli! Geride kalan 8 resmi maçta süre alan Caner Erkin 3 sarı kart gördü. Ve bunların sebebi de itiraz, hakemin kararlarına tepkiden. Şenol Güneş, ilerleyen süreçte öğrencisinin bu eksik yanını dizginlemeye çalışacak.

15 SARI 2 KIRMIZI
Caner Erkin’in 2012’den 2015’e kadar olan 3 sezonluk dilimdeki sarı kartları çift haneyi düşmedi. En gergin olduğu dönem ise 2014-15 sezonundaki     15 sarı 2 kırmızı kartlık dilimdi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...