Şimdi sıra bana geldi

Düzenleyen:
Şimdi sıra bana geldi

SPOR Haberleri

Beşiktaş formasıyla henüz golle tanışamayan Kamerunlu futbolcu, “Hem Kayseri hem de Napoli maçlarında atacağım gollerle takımıma galibiyeti getireceğim” dedi

Ligin 7. haftasında Kayserispor’a misafir olacak Beşiktaş’ta hedef, galip gelerek Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü oynayacağı Napoli maçı öncesi moral depolamak. Teknik Direktör Şenol Güneş, ligin ilk 6 haftasında olduğu gibi Kayserispor maçında da bazı değişiklikler yaparak yine farklı bir 11 ile sahaya çıkmayı planlıyor. Kaleyi Fabricio’ya teslim edecek olan tecrübeli teknik adam, defans dörtlüsünü Beck - Marcelo - Tosic ve Caner Erkin’den oluşturacak.  Atiba ve Tolgay Arslan’ı defansın önündeki ikili olarak düşünen Güneş, forvet arkasında Ömer Şişmanoğlu, Talisca, Quaresma’yı oynatmayı düşünüyor. Şenol Güneş’in forvetteki tercihinin ise Vincent Aboubakar olması bekleniyor. 

Bir atarsam gerisi gelir
Beşiktaş formasıyla henüz gol atma başarısı gösteremeyen Aboubakar ise Kayseri’de siftah yapmak istiyor. Takıma geldikten sonra uyum problemi yaşadığını ve sakatlıkların da etkisiyle henüz kendisinden beklenen patlamayı yapamadığını söyleyen Kamerunlu oyuncu, “Şimdi benim sıram geldi” dedi. Hem Kayseri hem de Napoli maçlarında atacağı gollerle takımının galibiyetine katkı sağlamak istediğini söyleyen Aboubakar, “Ailemden uzaktım. Onlar da artık yanımda. Şimdi kendimi daha motive istekli hissediyorum. Hocam ve takım arkadaşlarım benimle yakından ilgileniyor ve bana özel olduğumu hissettiriyor. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağım. Bir gol atarsam gerisi gelecek bunu biliyorum” ifadelerini kullandı.

6 MAÇTA GOLÜ YOK

Beşiktaş’a transfer olduktan sonra resmi maçlarda henüz golle tanışamayan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, Kayserispor karşısında ilk golünü atmaya çalışacak. Süper Lig’de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2 defa forma giyen forvet oyuncusu, henüz takımına gol yollarında katkıda bulunamadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...