Dilmen: Galatasaray dünyada tek takım!

Düzenleyen:
Dilmen: Galatasaray dünyada tek takım!

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 kazandığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 kazandığı karşılaşmayı değerlendirdi.

BRUMA TAKVİYELİ MUSLERA

İlk 30 dakikalık iyi oyun ve golü de buldular. 30-46 arası Gençlerbirliği oyunu aldı ancak pozisyon bulamadı. İkinci yarı 4-5 tane Gençlerbirliği net pozisyon buldu. Muslera, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 yeniyor ve dönüyor. Bruma takviyeli Muslera.

Ligin zirvesindeki Galatasaray'ın kalecisi en çok şut kurtaran kaleciyse sorun var. Galatasaray bu oyunla şampiyon olamaz. Galatasaray'ın kültüründe ilginç bir şey var. Bir bakarsınız Galatasaray zirvede kalmış.

'DÜNYADA TEK'

İkinci yarıyı Riekerink'in izlemesi lazım. Galatasaray havaya girdiği zaman devamı gelir. Galatasaray dünyada tek takımdır. Kötü oynayıp da kazanabilen tek takım. Bu kültürün de var.

İlk yarı Selçuk'u çok duyuyordum. İkinci yarı hiç duymadım. Hakan Balta iyice geriye yaslandı.  Muslera da dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesi. Yapacak bir şey yok. Bu yüzden Galatasaray'da oynuyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...