İhlas Koleji bölgeye artı değerler katıyor

İhlas Koleji bölgeye artı değerler katıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Hacıoğlu; İhlas Koleji'nin, yapmış olduğu bu etkinlikler ve organizasyonlar sayesinde bölgeye artı değerler kattığını ifade etti.

İhlas Koleji öğretmenleri tarafından hazırlanan "Aynı Akışta Farklı Dokunuşlar" isimli resim sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde açıldı. İki gün boyunca sanat severlerin takdirine sunulacak olan serginin açılışına Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Özcan Ay İle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol, sanatın ve öğrencinin aynı ortamda birleştirilmesinin önemli olduğuna değindi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise İhlas Koleji'nin yapmış olduğu bu etkinlikler ve organizasyonlar sayesinde bölgeye artı değerler kattığını ifade etti. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç da, sanata değer vermekten mutlu olduklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...