Dehşet anları kamerada

Dehşet anları kamerada

GÜNDEM Haberleri

Bahçelievler'de ablalarını terk eden enişteleri Alaattin Öztaş'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren 3 zanlı güvenlik kameralarına yansıdı. Eniştelerini adeta linç eden kardeşler, Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'nin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. Adliyeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahçelievler'de ablalarını terk eden enişteleri Alaattin Öztaş'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren 3 zanlı güvenlik kameralarına yansıdı. Eniştelerini adeta linç eden kardeşler, Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'nin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. Adliyeye çıkartılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. nbsp;
Korkunç cinayet, iki hafta önce Bahçelievler Kıbrıs Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre evlendikten üç ay sonra eşi Asuman T'yi terk eden Alaattin Öztaş, eski sevgilisi ile yaşamaya başladı. Eniştelerinin ihanetini hazmedemeyen kayın biraderleri, Öztaş'ı Kıbrıs Caddesi üzerinde yakaladı. Genç kadının kardeşleri Ayhan T. (40), Murat T. (38) ile akrabaları Okan K. (19), Öztaş'ı kovalamaya başladı. Kardeşlerden Ayhan T. elindeki bıçağı Öztaş'a sapladı. Diğer kardeşler ise sopalarla vurarak Öztaş'ı adeta linç etti. Korkunc olayda Öztaş, yere yığılarak hayatını kaybetti.
CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Bahçelievler'de yaşanan korkunç cinayet güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 3 zanlı, Öztaş'a saldırıyor. Bıçaklanan Öztaş, kaçmaya çalışırken yere yığılıyor. Peşindeki zanlılar ise Öztaş'a sopalarla vurarak linç ediyor. Zanlılar daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Bu arada zanlılar ile birlikte olduğu tahmin edilen bir kadın da yerdeki suç aletlerini topluyor.
Görüntüleri inceleyen Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıların an be an izini sürdü. Cinayeti işleyen Ayhan T. (40), Murat T. (38) ve Okan K.'yi (19) Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına aldı. Savcılığa sevk edilen 3 zanlı, "canavarca hisle kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İHA
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...