İsrail'de banka hırıszları dehşet saçtı, 4 ölü

İsrail'de banka hırıszları dehşet saçtı, 4 ölü

DÜNYA Haberleri

İsrail'in güneyindeki Beerşeba kentinde bir banka soygunu girişiminde bulunan hırsızlar, bankanın içindeki 4 kişiyi öldürdü.

İsrail'in güneyindeki Beerşeba kentinde bir banka soygunu girişiminde bulunan hırsızlar, bankanın içindeki 4 kişiyi öldürdü. nbsp;İsrail'in güneyinde yer alan ve Necef bölgesinin merkezi olarak bilinen Beerşeba kentindeki Jabotinsky Sokak'ta yer alan Hapoalim Bankası'nda bugün gerçekleştirilen soygun girişiminde en az 4 kişinin soyguncular tarafından öldürüldüğü, bankanın içindeki diğer insanların ise rehin alındığı bildirildi. Bugün öğlen saatlerinde Hapoalim Bankası'na aniden girerek etrafa ateş açtıkları belirtilen 2 soyguncunun, daha sonra bankadakileri rehin aldıkları kaydedildi. Silah seslerinin ardından derhal hadise mahalline intikal eden İsrail Güvenlik Güçleri'nin 1 saat kadar soyguncularla anlaşmaya varmaya çalıştıkları kaydedildi. Daha sonra etkisiz hale getirilen soygunculardan birinin intihar ettiği, diğerinin ise yaralandığı ve Soroka Hastahane'ne kaldırıldığı belirtildi. Öldürülenlerin 3'ünün erkek, 1'inin ise kadın olduğu ifade edilirken, saldırıda en az 3 de kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralıların derhal Soroka Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları, fakat birinin durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.
Soygun girişimine tanık olan bir kadın ise, hadise anına ilişkin olarak, "Silah sesleri duydum ve dışarı çıktım. Dışarıda birçok insanı toplandığını ve çok sayıda ambulansın olduğunu gördüm. Şu an burada çok sayıda insan ve 9 civarında ambulans var. Bankanın içinde polisler olduğunu görebiliyorum fakat ne içerde neler olduğunu bilmiyorum. Bize olduğumuz yerde kalmamızı söylediler" şeklinde konuştu. En az 4 kişinin hayatına mal olduğu bildirilen Hapoalim Bankası soygunu hakkında şu an için daha fazla bilgi ise bulunmuyor. Soyguncuların etkisiz hale getirilmesinin ardından polis tarafından soyguna ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı da bildirildi. İSTANBUL - İHA
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...