Emre Belözoğlu'na prim kavgası soruldu

Düzenleyen:
Emre Belözoğlu'na prim kavgası soruldu

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu, A Milli Takım'da yaşanan prim kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Emre, yıllarca formasını giydiği A Milli Futbol Takımı'nın durumuyla  ilgili de açıklamalarda bulundu.

İşte Emre'nin sözleri:

ÜMİTSİZLİK HAVASI OLUŞTURULUYOR
"Milli takımda bir ümitsizlik havası oluşturulmaya çalışılıyor, bunu  açıkçası doğru bulmuyorum. Daha 3 maç oynamışken, böyle olumsuz bir havanın  estirilmesi doğru değil. Bir milli takımız var, bu ulusun milli takımı da bu  takım. Orada görevlendirilmiş bir hocamız var. Fatih hoca bu anlamda gerekli  tecrübeye sahip bir isim. Oyuncu ya da teknik adam olarak kişilerin  değersizleştirilmemesi gerekiyor. Herkesin milli takımın arkasında olması lazım.  Tabii ki sahanın içinde kalmak şartıyla eleştiriler olacaktır. O eleştiriler  sahaya hem hoca hem de oyuncular için olumlu yansıyacaktır. Önümüzdeki 3 maçta alacağımız 9 puan, gruptaki durumu lehimize çevirecektir. Bu 3 maçtan 9 puan  alabilirsek, Dünya Kupası'na gitme adına önemli bir avantaj yakalayacağız. Ama  dediğim gibi, birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde milli  takıma destek olmak, milli takımın başındaki kişiye, oyunculara destek olmak  gerekiyor."

Belözoğlu, Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki sorunla ilgili ise ''Orada değildim ama Arda'nın üzüldüğünü biliyorum'' dedi.

ÜZÜLDÜKLERİNİ BİLİYORUM
"Şahit olduğum bir şey olmadığından polemiklerle alakalı bir şey söylemem doğru olmaz ama çağrılmayan oyuncu arkadaşlarımızın üzüldüğünü biliyorum. Milli takıma çağrılmayan oyuncular üzülür, bu doğaldır. Üzülmezler ise  problem vardır. İnanıyorum o problemler de milli forma, milli arma altında aşılacaktır. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntıların çözüme kavuşacağını düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...