Kumpasçı örgüt fabrikamıza kondu

Düzenleyen:
Kumpasçı örgüt fabrikamıza kondu

GÜNDEM Haberleri

Örgüt mağduru Özlem Toplu Tuna: FETÖ, şirketin yüzde 25’ini sahte imza ve baskılarla ele geçirdi. Üstelik bunu akrabamızın eliyle yaptı. 12 yıldır hukuki mücadele içerisindeyiz.

FETÖ’nün toplum ve devlet içindeki etkinliğini kaybetmesiyle birlikte terör örgütünün yol açtığı mağduriyetler de tek tek ortaya çıkıyor. Mağdurlardan Özlem Toplu Tuna; örgütün baskı, tehdit, entrika ve sahteciliği sebebiyle Şanlıurfa’daki Zümrüt Tekstil’in yüzde 25’lik hissesini kaptırdıklarını söyledi. Seslerinin duyulmasını isteyen Tuna, “FETÖ, kendisine finans sağladığı için 15 Temmuz öncesi tutuklanan kuzenimiz MNT üzerinden bizi mağdur etmiştir” dedi. Kendilerine yapılan kumpasla 1997’de hisselerini kaptırdıklarını bildiren Tuna, “1997’de ölen babamın yüzde 25’lik hissesi usulsüz yollarla satıldı. 12 yıllık bir hukuki mücadelemiz var. Babam, MNT’ye yeğeni olduğu için güvenmiş, ona vekalet vermişti. Babamın adına sahte imzayla satış yapıldığına dair belge elimizde. İmza tarihinde babamın hastanede kanser tedavisi gördüğünü ispatladık. Ailem hiçbir zaman bu örgütün yanında yer almadı. Kuzenimiz MNT’nin FETÖ’nün 8. sıradaki adamı olduğunu, Şanlıurfa’daki cemaatin okullarının, arazilerinin bizim fabrikanın çekleriyle satın alındığını biliyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...