Bir başka RvP

Düzenleyen:
Bir başka RvP

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Hollandalı teknik adamı, düzenli olarak ilk 11’de oynamaya hazırlanan vatandaşı Van Persie için takıma, “Robin’e pas vermeyi öğrenin” dedi

M.Emin ULUÇ

Geldiği günden beri kondisyon olarak takımın gerisinde kaldığı için düzenli oynama fırsatı bulamayan Robin van Persie artık beklentileri karşılayacak seviyeye geldi. Dirk Advocaat’ın yakından ilgilendiği Hollandalı yıldız ekstra çalışmalarla açığını kapadı. Yıldızının bir türlü barışmadığı Vitor Pereira’yla kavga etmekten işine odaklanamayan RvP, vatandaşı Advocaat’ın babacan yaklaşımıyla motive olarak toparlandı. Fenerbahçe’ye gelir gelmez Van Persie’yi karşısına alıp açıkça konuşan Advocaat, “Hiçbir hoca senin gibi bir golcüyü kenarda tutmaz. Ancak fizik kondisyon olarak yeterli seviyede değilsin. Bu şekilde benden forma bekleme” dediği yıldız isimden desteğini hiç esirgemedi. 

Her şey farklı olacak

Önceki dönemlerde takımla çalışmaları bile sudan bahanelerle aksatan Robin van Persie, antrenmanlardan iki saat önce tesislere gelerek ekstra idman yaptı. Özel programla kapasitesini artırarak 90 dakika oynayabilecek seviyeye gelen RvP, “Artık çok daha güçlüyüm. Bundan sonra her şey daha farklı olacak. Henüz işimin bitmediğimi ispatlayacağım” dedi. Yıldız oyuncusunun gayretinden son derece memnun olan Advocaat ise, takımla yaptığı toplantıda RvP’ye destek olunması talimatını verdi. Özellikle Volkan Şen ve Emenike’ye uyarılarda bulunan Advocaat, “Bencilliği bırakın ve boş pozisyondaki arkadaşınıza pas vermeyi öğrenin” dedi. RvP’nin şikâyetlerini dikkate alan Hollandalı, tüm oyuncularına, “Van Persie’nin yaptığı boş koşuları görün” ikazı yaptı. 

İstifa pankartları

Aziz Yıldırım’ın “Yargıtay kararından sonra bırakacağım” açıklaması muhalifleri tatmin etmedi. Ali Koç’un başkan adaylığını açıklamasıyla tansiyonun düşmesi bekleniyordu. Yıldırım’a tepkili olan bir grup taraftar İstanbul’un çeşitli yerlerine “Fenerbahçe için istifa” pankartları astı.

Fernandao zayıfladı

Sezon başından beri fazla kilolarıyla gündem olan Fernandao uzun süren sakatlığının ardından saha çalışmalarında başlarken fit görüntüsüyle dikkat çekti. Tedavisi boyunca özel diyet uygulanan sambacı sahalara eskisinden çok daha güçlü döneceğini ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...