Aziz Yıldırım muhaliflerini uyardı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım muhaliflerini uyardı

SPOR Haberleri

Yönetimi istifaya zorlamanın tehlikeli bir oyun olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, Yargıtay’dan olumlu sonuç çıkması halinde Olağanüstü Genel Kurula gideceklerini hatırlattı

Aziz Yıldırım, kendisini istifaya davet edenlere bu sefer de Fenerbahçe Dergisi’nde kaleme aldığı yazıyla cevap verdi. Yüksek Divan Kurulunda yaptığı açıklamalara rağmen devam eden tepkilere sessiz kalmayan Yıldırım, Dirk Advocaat ve futbolculara duyduğu güveni yinelerken, futbol takımının yaptığı kötü sezon başlangıcı üzerinden “Aziz Yıldırım bıraksın, gitsin, istifa etsin” kampanyası başlatanların önceliğinin Fenerbahçe olmadığını vurguladı. “Seçilmiş bir yönetimin, bu şekilde istifaya zorlanması geçmişte kalmış, hortlatılmaya çalışılan çok tehlikeli bir oyundur. Bu tiyatro, her yıl oynanmaya çalışılmaktadır” diyen Aziz Yıldırım, “Başta kulüp üyelerimiz olmak üzere camiamız bu oyunun oynanmasına izin vermeyecektir” ifadesini kullandı.

Kurula hakaret ediyorlar

Görev sürelerinin 2018 Mayıs’ında biteceğini hatırlatan Aziz Yıldırım, Yargıtay kararının bu tarihten önce, olumlu bir şekilde neticelenmesi halinde Olağanüstü Genel Kurula gideceklerinin yinelerken, “Yönetimi belirleyen yegâne irade; Fenerbahçe Genel Kurulu’dur” dedi. “Genel Kurul Aziz Yıldırım’ın tahakkümü altında” iddialarını da yalanlayan Yıldırım, “Bu söylem, Genel Kurul iradesine ve üyelerinin şahsına karşı yapılmış çok ağır bir hakarettir” değerlendirmesinde bulundu. Başkan, takıma yapılan protestoların sonuca olumlu katkı sağlamayacağını hatırlatırken, “Bu uğraş içinde olanların neye hizmet ettiğini anlamaları gerekmektedir” vurgusu yaptı. Yıldırım, “Fenerbahçe taraftarı takımına küsmez” ifadesiyle de tribünlerin doldurulması çağrısında bulundu. 

"Yarıştan kopmadık"

Mehmet Topal’la iyi bir ikili oluşturan Josef, şampiyonluk için iddialı konuştu. Sezona kötü başlamalarına rağmen yarıştan kopmadıklarını belirten sambacı, “Fenerbahçe 9 branşta faaliyet gösteren çok büyük bir kulüp ve biz bu büyüklüğün farkındayız. Bu armanın değerini, büyüklüğünü, önemini biliyoruz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” derken, sadece ligde değil, Avrupa’da da iddialı olduklarını ifade etti. Josef, “Her maç bir başlangıç. Bundan sonra elde edeceğimiz galibiyetlerle ne kadar iyi bir kadroya sahip olduğumuzu göstereceğiz” iddiasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...