FETÖ’cüler kurt adama dönüştü

Düzenleyen:
FETÖ’cüler kurt  adama dönüştü

GÜNDEM Haberleri

Bakan Özhaseki: Öyle tehlikeliler ki, şeytanı ceplerinden çıkarırlar. 15 Temmuz’dan sonra da âdeta kurt adama döndüler. At izini it izine karıştırmaya çalışıyorlar

Yücel Kayaoğlu ANKARA
FETÖ’cülerin kullandığı taktiklerin “şeytandan da iki tık ileride” olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bunlar şeytanı bile ceplerinden çıkarır” dedi. Özhaseki, bazı gazetecilerle sohbetinde FETÖ üyelerine yönelik önemli tespitler yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Başbakanlığım döneminde kabinedeki arkadaşlarımı bile bu konuda inandıramadım” şeklindeki sözlerini değerlendiren Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanı o dönemde FETÖ’cüleri ilk söylediğinde bazıları bocaladı. Biraz sert mi söylüyor acaba, dediler. O konuda sonuna kadar haklı. 30 Mart 2014 seçimlerine kadar da bazı belediye başkanları tavır almadı. ‘Seçim var, bunları karşımıza almayalım’ dediler. Böyle kötü bir anlayışla davranıldı. Ama zaman, Cumhurbaşkanının haklılığını gösterdi” diye konuştu. Gezi olaylarında da çoğunluğun Erdoğan’ı yalnız bıraktığını hatırlatan Özhaseki, “Üçüncü havalimanı olmasın, şu yatırımlar dursun denilince, herkes dedi ki, ‘Aaa Cumhurbaşkanı haklıymış. Geziciler 4 tane ağaç peşinde değilmiş’ dediler.  FETÖ konusunda da aynı şekilde ilk günlerde bir bocalama içine girdiler” değerlendirmesini yaptı.
ENVAİ ÇEŞİT KÖTÜLÜKLERİ VAR
Özhaseki’nin örgüt konusundaki tespitleri de özetle şöyle: “FETÖ arkasını toplamaya çalışıyor birinci yaptığı bu. İkincisi, at izini it izine karıştırmaya çalışıyor. O kadar çirkin yapıyorlar ki,  eğer anlamazsan bir sürü masum insan da kurban gider. Bunlarda taktik bitmiyor. Şeytanı solluyorlar. Çünkü bunlar sadece Erzurum’da yetişmiş birinin aklını kullanmıyor.  Bunlar başka büyük güçlerin esiri haline gelmişler. Çok tehlikeli bir hal almaya başladılar. Benimle de uğraştılar. Envai çeşit kötülük yaptılar. Belediye başkanlığım döneminde bir Sayıştay raporu vardı. Raporu yazan da bu grubun içinde imiş ve işine son verilmiş, yeni öğrendim. Adam 15 sene önceki dosyaları açtı. Halbuki Sayıştaycılar önüne gelen dosyalara bakar. Kayseri Belediye Başkanı iken, 40 trilyon lira bana kişisel borç çıkardılar, kötülük olsun diye. Sonra bütün bunların haksız olduğu ispatlandı. Ama çok aleni bir haksızlığı bir Sayıştay memuru gelir de niye yapar? Bunlar belli kişileri hedefleyip yok etmek için yaparlar. 21 sene belediye başkanlığı yaptım. Bir tane FETÖ’cü müdür, daire başkanı  çıkmadı. Bunların 5 dakika sohbetini dinlemedim. Bir paragraf kitaplarını okumadım. Ama, dışarıda öyle bir fırtına estiriyorlar ki, herkes birbirine şüpheyle bakmaya başlıyor. Bunlarda her türlü yalan var, takiyye var. İnsanlar hakkında gözetleme var, dinleme var, içerdeki bilgileri dışarıya aktarma var. Din kurallarından hepsinin canına okuma var. Bunlar 15 Temmuz’dan sonra kurt adama döndüler. O kadar tehlikeliler. O nedenle Erdoğan, Türkiye için FETÖ mücadelesi konusunda bir şanstır.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...