Manu 400 biz 10 milyon harcadık

Düzenleyen:
Manu 400 biz 10 milyon harcadık

SPOR Haberleri

Hollandalı çalıştırıcı Karabük zaferi için oyuncularını kutladı. “Daha yeni başladık” dedi... Manchester United’a sürpriz yapacaklarını söyledi

Maç sonrası oyuncuları gibi F.Bahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat da hayli rahatlamış görünüyordu. “Geçen haftaki Konya galibiyeti sonrası bu hafta kazanmak önemliydi” diyen Hollandalı teknik adam, “Aslında Karabük iyi bir takım. İyi bir anda golü bulduk. 2. golden sonra özgüvenimiz çok arttı. 5 gol attığımız için mutluyum” sözlerini kullandı. 
Buraya geç geldim
“Daha önce de söylemiştim biz biraz geç geldik buraya. Grasshoppers maçına 2 gün kalmıştı. Kadroyu tanımıyorduk bile” diyen Advocaat, “Artık onları tanıyoruz. Geniş ve herkesin oynamak istediği bir kadromuz var. Haftalar ilerledikçe pozitif şeyler görüyoruz. Ama bu sadece başlangıç” şeklinde konuştu. 
İçimde iyi hisler var
Sarı-lacivertli çalıştırıcı Manchester United maçı için şöyle konuştu: “Kaybedecek bir şeyimiz yok. Onlar son 2 yılda takıma 400 milyon avro harcamışlar, biz bu yıl 10 milyon harcadık. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız, onları sürprize uğratabiliriz. Bizim neler göstereceğimiz önemli. İlk maçın başlarında iyiydik ama 2 penaltıyla maçı kaybettik. Bu maç için içimde iyi hisler var...”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...