İbrahimoviç deniyor ama olmuyor

Düzenleyen:
İbrahimoviç deniyor ama olmuyor

SPOR Haberleri

Zlatan İbrahimoviç'in gol hasreti 7 maça çıktı; ancak İsveçli fileleri havalandıramasa da, halen Premier Ligin en çok gol girişiminde bulunan oyuncusu unvanını koruyor.

Manchester United, Premier Lig'de Burnley ile golsüz berabere kalırken, Zlatan İbrahimoviç'in gol hasreti de 7 maça çıktı. İsveçli golcü, fileleri havalandıramasa da, halen Premier Ligin en çok gol girişiminde bulunan oyuncusu unvanını koruyor.

Zlatan İbrahimoviç, en son üst üste 6 maç gol atamadığında, 2007 yılında Inter forması giyiyordu. İbrahimoviç, büyük umutlarla transfer olduğu Manchester United'da, 10 Eylül'den beri fileleri havalandıramasa da, kurak dönemi sona erdirmek için herşeyi deniyor. 

İsveçli golcü, sadece son 7 maçta, 42 gol girişiminde bulundu. Halen Premier Ligin kaleye en çok şut çeken oyuncusu konumundaki İbrahimoviç, sadece son Burnley maçında kaleye 12 şut gönderdi. Bu şutların birçoğu, Burnley kalecisi Tom Heaton'ın kalesine ördüğü duvardan döndü. Karşılaşmayı 12 kurtarışla noktalayan Heaton, ilk 10 hafta itibariyle, Premier Lig'deki en yakın rakibi Jordan Pickford'dan, 21 fazla kurtarış yapmış durumda. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...