Beşiktaş, Hugo Almeida'yı gözden çıkardı

Beşiktaş, Hugo Almeida'yı gözden çıkardı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon yapılacak transferlere kaynak oluşturmak için golcü futbolcu Hugo Almeida'yı gözden çıkardı.

Beşiktaş'ta futbolun başına Önder Özen'in getirilmesinden sonra yeni hocanın kim olacağı konusu merak uyandırırken, siyah-beyazlıların transfer politikası da netleşmeye başladı. FEDA yılının ardından önümüzdeki sezon takıma genç ve yetenekli isimleri kazandırmayı planlayan yönetimin, Futbol Direktörü Önder Özen'in de tavsiyesiyle Portekizli yıldızı satmaya hazırlandığı öğrenildi.
TAKIMA KATKISI ÇOK AZ
Devre arasında da satışı gündeme gelen Hugo Almeida'yı özellikle Portekiz kulüpleri ısrarla istiyor. Gelen tekliflerin ardından satışa sıcak bakmaya başlayan Beşiktaş Yönetimi, menajer Jorge Mendes ve Türk ortağı Ahmet Bulut'la da temasa geçti. Sezonun büyük bölümünde sakatlığı sebebiyle takıma katkı sağlayamayan Almeida'nın yerine daha istikrarlı ve daha genç bir forvet transfer edileceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...