İlkay Gündoğan attı, Ardalı Barça dağıldı!

Düzenleyen:
İlkay Gündoğan attı, Ardalı Barça dağıldı!

SPOR Haberleri

Barcelona ile İspanya'da oynadığı maçı 4-0 kaybeden Guaridola'lı Manchester City, İlkay Gündoğan'ın 2 gol attığı maçta Katalan ekibini 3-1 mağlup ederek rövanşı almış oldu.

Arda Turan karşılaşmanın 61. dakikasında Rakitic'in yerine oyuna dahil oldu. İngiliz temsilcisi 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanırken, karşılaşmanın yıldız ismi 2 gol atan İlkay Gündoğan oldu. Müthiş bir atmosferde oynanan maça iyi başlayan taraf Barcelona oldu. 21. dakikada sahne alan Lionel Messi eski hocasını üzen golü City ağlarına gönderdi. 

39. dakikada ise İlkay Gündoğan'ın attığı golle devreye 1-1'lik eşitlikle gidildi. İkinci yarıda baskılı bir futbol sergileyen Manchester City 51. dakikada Kevin de Bruyne'in harika golüyle maçta 2-1 öne geçerken, 74. dakikada bir kez daha sahne alan İlkay'ın golüyle maçı 3-1 kazandı.

Bu galibiyetin ardından Manchester City puanını 7'ye yükseltirken, Barcelona 9 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...