Bruma: Beşiktaş’a attığım gol rüya gibiydi

Düzenleyen:
Bruma: Beşiktaş’a attığım gol rüya gibiydi

SPOR Haberleri

G.Saray’ın genç ismi Armindo Bruma, dünya yıldızı İbrahimovic tarzında konuştu. Portekizli oyuncu, “Bana topu verin bütün rakipleri geçeyim” dedi

Galatasaray’ı bu sezon sırtlayan isim olan Armindo Bruma, başarısının sırrını “Her antrenmanda tam kapasiteyle çalışıyorum” diyerek açıkladı. Özellikle Gençlerbirliği ve Adana maçlarından sonra “Tek başına maç alan adam” olarak nitelendirilmeye başlayan Bruma, artık yıldız havasına girdiğini, sözleriyle belli etti. Genç yetenekten, yıldız futbolcuya doğru yol alan, çalımlarıyla taraftarı mest eden Bruma, “Taraftarları mutlu edecekse bana bir top versinler;  rakiplerin hepsini  geçebilirim. Verdikleri destek ortada. Umarım bu sene şampiyon olarak onları mutlu edebiliriz” diye konuştu. 
Galatasaray’da çok mutluyum
Real Sociedad’da özellikle son vuruşlarını geliştirdiğini ifade eden Bruma, şimdiki hedefini Portekiz A Milli Takımı’nda oynamak olduğunu şeklinde açıkladı.  Galatasaray’da çok mutlu olduğunu söyleyen genç futbolcu, kendi için sezonun en önemli anının Beşiktaş maçında attığı gol olduğunu belirtti. Bruma, “Rüya gibiydi. Baskı yaparak topu kazandım. Önümde boşluk buldum. O anda kendime güvenim üst seviyedeydi, o boşluğu değerlendirmek istedim. Rüya olarak nitelendirebileceğim bir gol attım” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...