Medipol Başakşehir'i zorlu fikstür bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Medipol Başakşehir'i zorlu fikstür bekliyor

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 3 haftada şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, zorlu bir viraja giriyor. Turuncu-lacivertliler 3 hafta içinde takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş ile rakip sahada karşı karşıya gelecek.

Dokuz haftada topladığı 23 puanla en yakın rakibi Beşiktaş'ın 2 puan önünde zirvede yer alan turuncu-lacivertliler, 4 Kasım Cuma günü Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Medipol Başakşehir, milli maçlar nedeniyle lige verilecek aradan sonra ise önce evinde 21 Kasım Pazartesi günü Çaykur Rizespor, 5 gün sonra ise Vodafone Arena'da Beşiktaş karşısına çıkacak.

Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan ve yenilgisiz liderliğini sürdüren turuncu-lacivertliler, Galatasaray karşısında kazanarak milli takım arasına da lider girmeyi hedefliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...