FETÖ detayı olay oldu: Adam yerine koymadı

Düzenleyen:
FETÖ detayı olay oldu: Adam yerine koymadı

SPOR Haberleri

Ersan İlyasova'nın FETÖ'cü Enes Kanter dışında bütün takımı takip ettiği ortaya çıktı. Bu transfer, "Ersan, Enes'ten kurtuldu, adam yerine koymadı" şeklinde yorumlandı.

Amerikan Basketbol Ligi takımlarından Philadelphia 76ers, Oklahoma City Thunder forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova'yı takasla kadrosuna kattı.

ENES KANTER HARİÇ HERKESİ TAKİP ETTİ

NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın Philadelphia 76ers'a transferinin ardından bir detay gözlerden kaçmadı. Milli basketbolcunun Oklahoma City Thunder forması giyen ve FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i sosyal medya hesaplarında takip listesine almadığı ortaya çıktı. Oklahoma'da oynadığı tüm basketbolcuları takip listesine ekleyen başarılı basketbolcu Kanter'e ise bu listede yer vermedi.

ENES KANTER'DEN KURTULDU

İkili arasında bir yakınlık olmadığı ifade edilirken İlyasova'nın bu transferi, 'Kanter'den kurtuldu' şeklinde yorumlandı.

FETÖ detayı olay oldu: Adam yerine koymadı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...