Dünyanın en kısa süreli uçak seferi başladı!

Düzenleyen:
Dünyanın en kısa süreli uçak seferi başladı!

DÜNYA Haberleri

Dünyanın en kısa süreli uçak seferleri Almanya ile İsviçre arasında düzenli olarak yapılacak. İki ülke arası sadece 8 dakika sürecek.

Almanya ile İsviçre arasında düzenli olarak yapılacak dünyanın en kısa süreli uçak seferleri Bodensee Gölü üzerinde başlatıldı.

8 DAKİKA SÜRÜYOR

Seferleri düzenleyen Avusturyalı havayolu şirketi "People's Air Group" tarafından yapılan açıklamada, ilk kez İsviçre'nin St. Gallen/Altenrhein havaalanından Almanya'nın Friedrichshafen kentine gerçekleştirilen seferin 8 dakika sürdüğü bildirildi.

YAKLAŞIK 20 KM

Bodensee Gölü sahilinde yer alan kentler arasındaki mesafenin hava yoluyla yaklaşık 20 kilometre olduğu ve seferlerin günde 2 kez düzenleneceği kaydedildi.Söz konusu seferleri eleştiren bazı çevre kuruluşları, uçakların iniş ve kalkışlarda çok fazla yakıt harcadığına ve aşırı derecede gürültü yaptıklarına dikkati çekti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...