Antalya’da golf şöleni

Düzenleyen:
Antalya’da golf şöleni

SPOR Haberleri

Güneyde dünyanın önemli isimleri kozlarını paylaşacak, heyecan 3 gün sürecek

Turkish Airlines Open 2016 Golf Turnuvası bugün Antalya’nın Belek ilçesinde bulunan Regnum Carya Golf Resort Otel’de başlayacak. 6 Kasım’da sona erecek turnuva öncesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun açılışta yaptığı ilk vuruş diğer golfçülerin de beğenisini topladı. Çavuşoğlu, golf için atılımların devam edeceğini de müjdeledi. Golfteki en önemli yarışmalardan biri olan Rider Cup’ın Türkiye’ye alınması için çabaladıklarını belirten Çavuşoğlu, “Günde 2 milyar insan canlı olarak Rider Cup’ı izliyor. 20 milyon dolarlık bir bütçe ayırdığımızda ve sponsorların desteğiyle bu turnuvayı üstlenebiliriz. Bir Rider Cup’ın reklamı 10 sene devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda bu kupanın Türkiye’de oynanması için çabalıyoruz” dedi.

“OBAMA’YA  AVANS VERİRİM”
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Başkanı Barack Obama’nın golf oynayamadığını ifade ederek, “Obama başkanlık süresi bittiğinde Antalya’ya tekrar gelmeye karar verdi. Benimle burada oynarsa kendisine avans vereceğim” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...