Kong: Başka kulübe gidemezdim

Düzenleyen:
Kong: Başka kulübe gidemezdim

SPOR Haberleri

Yüzde 100 hazır olduğunu söyleyen De Jong “Türkiye’de tek seçeneğim G.Saray’dı. Eğer başka takıma gitsem annemin evine dönemezdim” dedi

Tolga Ciğerci’nin cezası sebebiyle bu hafta ilk 11’de yer alması beklenen Nigel De Jong, kritik Başakşehir maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Sezon başında Galatasaray kadrosuna katılan Hollandalı futbolcu daha önce de sarı-kırmızılı takımla görüştüğünü belirtti. De Jong, “Ama o zaman Amerika tecrübesini daha uygun gördüm. Galatasaray çocukluğumdan beri tanıdığım bir takım, bir buçuk yıl önce tanımadım. Yaşadığım yerde çok sayıda Türk arkadaşım vardı. Türkiye’de başka takıma gitseydim, annemin evine dönemezdim” diye konuştu.    
Kazanmayı bekliyorum
Lider Başakşehir ile oynanacak maçı tüm Türkiye’nin beklediğini ifade eden De Jong, “Ben de o maçın gelmesini, maçta sahada olmayı ve kazanmayı bekliyorum” dedi. Fiziksel durumu hakkında konuşan tecrübeli isim, “İlk oynadığım maçtaki sakatlık ve sonrasında yaşadıklarımın ardından şimdi yüzde yüz hazır olduğumu söyleyebilirim. Maçlarımızın seviyesi yüksek ve orada kalabilmeniz için tamamen hazır olmanız gerek. Ben de kendimi böyle hissediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...