Mustafa Denizli istifa etti

Mustafa Denizli istifa etti

SPOR Haberleri

Ptt 1. Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un teknik direktör Mustafa Denizli istifa etti.

Ptt 1. Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un teknik direktör Mustafa Denizli istifa etti. nbsp;Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı basın açıklaması ile Teknik Direktör Mustafa Denizli ile olan sözleşmelerinin fesh edildiğini duyurdu. nbsp;Ferah yaptığı açıklamada, "Takımımızın Süper Lig'e yükselmesinin ardından yeni sezondaki hedefler, Süper Lig için yapılması planlanan transferler gibi konularda kulüp başkanımızMetin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli ile karşılıklı görüşme ve değerlendirme yapmıştır. Denizli'nin hedeflediği projenin yüksek maliyetini kulübümüzün mali disiplinini bozmadan gerçekleştirebilmemiz mümkün olmayacağı için teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile karşılıklı mutabakata vararak sözleşmenin feshedilmesi kararlaştırılmıştır. Adeta bir atmaca gibi takımızın PTT 1. Lig'den alarak Spor Toto Süper Lig'e yükselten, bu yolda büyük emekleri olan Mustafa Denizli ve ekibine takımımıza yaptıkları katkılarından ve başarılarından dolayı şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyoruz" ifadelerinı kullanıldı. nbsp;RİZE nbsp;-İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...