Arena'da panterlerin gecesi

Arena'da panterlerin gecesi

SPOR Haberleri

Galatasaray TT Arena’da, 9 maçta kalesinde sadece 5 gol yiyen lider Medipol Başakşehir’i ağırlıyor. Gözler forvetler kadar iki usta file bekçisinde de olacak

Süper Lig'de 10. hafta zirvede taşları yerinden oynatacak bir 90 dakikayla başlıyor. Evindeki son maçında Trabzonspor'a kaybeden Galatasaray, lider Başakşehir'i ağırlarken, gözler iki takımın kalesindeki "Panter"lerde olacak. 9 maçta 5 gol yiyen ve bu performansıyla Avrupa'da bu sezon en iyi 10 kaleci arasına giren Volkan Babacan ve 9 maçta kalesinde 6 gol gören ancak performansıyla kazanılan maçlarda Galatasaray'ın en iyisi olmayı başaran Fernando Muslera kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de 18 maçtır kaybetmeyen Başakşehir karşısında sarıkırmızılı takım taraftarının desteğiyle 3 puanı alıp liderle puanlarını eşitlemeyi hedefliyor.

Fernando Muslera
Kalesine İsabet Eden Şut: 40
Yediği Gol: 6
Karşı Karşıya Kurtarış: 14

Volkan Babacan
Kalesine İsabet Eden Şut: 32
Yediği Gol: 5
Karşı Karşıya Kurtarış: 10

Galatasaray'da Tolga Ciğerci, Başakşehir'de ise Epureanu sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...