8 yıl sonra sözünü tuttu

Düzenleyen:
8 yıl sonra sözünü tuttu

SPOR Haberleri

Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin'in "Bir gün burada Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz." sözü, Ziraat Türkiye Kupası kuralarıyla birlikte gerçek oldu.

Menemen Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin de yer aldığı C Grubu'na düşerken Menemen Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Tahir Şahin'in 8 yıl önceki sözü, gerçek oldu.

Sarı lacivertli ekibin 3'üncü Lig'e yükseldiği 2008 yılında, "Bir gün Menemen'de Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz" diyen Başkan Şahin'in hayali gerçeğe dönüşürken, Menemenli futbolseverler de renkdaşları olan İstanbul'un sarı-lacivertli kulübünü izlemek için geri sayıma başladı.

"HEDEFİMİZ İZMİR'İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"

Fenerbahçe'nin yanı sıra Gençlerbirliği ve Amed Sportif'in de bulunduğu C Grubu'nu ilk 2 takım arasında bitirip son 16 Turu'na yükselmek istediklerini söyleyen Menemen Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ufuk Anık, şöyle dedi:

"158 takımla başlayan maratonda 32 takım arasına kalmayı başardık. Yeni hedefimiz, son 16'ya kalıp ilçemizi ve İzmir'i en iyi şekilde temsil edebilmek. Tüm liglerin kupada yer alması çok önemli. Bu sayede Fenerbahçe'yi taraftarımıza izletme şansı bulacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...