Konya'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Konya'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya’nın Ereğli İlçesi’nde kırmızı ışıkta duran TIR'a arkadan gelen kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3’ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Ereğli İlçesi Adana-Konya karayolu Medaş Kavşağı’nda meydana geldi. Osman Şanlıyurt yönetimindeki 01 Y 6788 plakalı kamyonet ile hareket halindeyken Medaş Kavşağı’nda kırmızı ışıkta duran Yılmaz Öner yönetimindeki 42 ESF 70 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyonet sürücüsü Osman Şanlıyurt, eşi Hazal, çocukları4 yaşındaki Süleyman, 5 yaşındaki Beray ve 6 yaşındaki Cumali Şanlıyurt yaralandı. Kazada kabin içerisinde sıkışan ve durumu ağır olan Hazal Şanlıyurt, kamyonetin tavanı kesilerek çıkarıldı. Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan anne Hazal Şanlıyurt, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza üzerine karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

Konya'da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...