Azerbaycanlı Başyazar Mühteremoğlu 'Karabağ birgün tekrar Azerbaycan'ın olacak'

Azerbaycanlı Başyazar Mühteremoğlu 'Karabağ birgün tekrar Azerbaycan'ın olacak'

GÜNDEM Haberleri

Azerbaycanlı Başyazar Aliyev Anar Mühteremoğlu, 'Karabağ bir gün mutlaka tekrar Azerbaycan toprağına katılacaktır' dedi.

Azerbaycan Vergiler Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı Aliyev Anar Mühteremoğlu, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak ile görüştü. Türkiye'nin kendileri için örnek bir ülke olduğunu belirten Mühteremoğlu, "Azerbaycan çok genç bir ülke. Elbette bazı eksikliklerimiz var. Çok partili parlamenter sistem yolunda önemli mesafeler aldığımız gerçektir" dedi.
Nuh Albayrak'ın "Karabağ konusunda neden beklenen neticeler alınamıyor. İşgali kabullenilmiş gibi bir görüntü var. Azebaycan yeni diplomatik hamleler başlatacak mı?" sorusuna Mühteremoğlu "Karabağ meselesi bizim devlet politikamızdır. Hükümetimiz uluslararası düzeyde çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Haklılığımız kabul edilmekle beraber Ermeni işgalini kınamaktan öteye gidilmiyor. Ama Karabağ bir gün mutlaka tekrar Azerbaycan toprağına katılacaktır" diye cevaplandırdı. Aliyev Anar Mühteremoğlu, Türkiye gazetesini ve Nuh Albayrak'ı başarılarından dolayı tebrik ederek "Çalışmalarınız Türk dünyasına ve İslam alemine ışık tutuyor. Bu hizmetin öncüsü Enver Ören Ağabeyimize de rahmetler diliyoruz. Hiçbir hizmet unutulmaz" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...