Galatasaray Chedjou'yu Fener'e kaptırmadı

Galatasaray Chedjou'yu Fener'e kaptırmadı

SPOR Haberleri

Alper Potuk transferinde ezeli rakibi Fenerbahçe'den çalım yiyen Galatasaray, benzer bir gol daha yememek için bu defa elini çabuk tuttu.

G.Saray'ın yeni sezondaki ilk transferiAurelien Chedjou oldu. Alper Potuk'un transferinde ezeli rakibi F.Bahçe'den çalım yiyen Cimbom, benzer bir gol daha yememek için bu defa elini çabuk tuttu. Yaklaşık 6 ay kadar önce Kamerunlu stoper için Lille kulübüyle görüşen ve transferi sezon sonuna bırakan sarı-kırmızılı yönetim, F.Bahçe'nin devreye girmesi üzerine transferi hemen bitirdi. nbsp;Teknik Direktör Fatih Terim'in, "Acele etmemize gerek yok, daha iyi şartlar gelişebilir" sözlerine rağmen, önceki gün Paris aktarmalı Lille'e giden Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu ve menajer Ceylan Çalışkan, Fransız kulübünü 6.5 milyon euro bonservise ikna etti. nbsp;F.Bahçe'nin görevlendirdiği yetkililerini de, Chedjou için 2 gündür Lille yöneticileriyle görüşmeye çalıştığı, ancak Başkan Ünal Aysal'ın bizzat dostluğunu kullanarak, bu girişimi engellediği ortaya çıktı. Chedjou konusunda transfer görüşmelerinin başladığını dün borsaya bildiren Cimbom, 27 yaşındaki Kamerunlu stoperle, 4 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;Sarı-kırmızılılar, başarılı futbolcuya yıllık 2.5 milyon euro garanti para ve maç başına 10 bin euro verecek. Chedjou'nun transferiyle birlikte G.Saray'daki diğer alternatif stoper adaylarının transferi de rafa kalktı. Yönetimin bundan sonraki hedefinin savunmanın solu olduğu ve İspanya'da bazı temaslar içinde olduğu bildirildi. nbsp;Ercan nbsp;YILDIZ






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...