Dev maçta çok tartışılan hareket!

Düzenleyen:
Dev maçta çok tartışılan hareket!

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert faul tepki çekti.

Mücadelenin 62. dakikasında ise Ricardo Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a müdahalesi sonrasında Trabzonsporlu oyuncu sakatlanarak oyundan çıktı.

SARI KART GÖSTERDİ

Bu pozisyon için Mete Kalkavan, Quaresma'ya sarı kart gösterdi. Trabzonsporlular, Quaresma'ya kırmızı kart çıkmadığı için Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

BAŞKAN PATLADI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası mücadelenin hakemi Mete Kalkavan'a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasında verdiği kararlardan dolayı hakem Mete Kalkavan'a bordo-mavililer büyük tepki gösterirken, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da Kalkavan'ı Twitter hesabından topa tuttu. Başkan Usta, "Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın. Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın. Yusuf saha dışında ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi... Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf'ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek. Yeter!" diyerek Kalkavan'ın kararlarını eleştirdi.

Bu faulun ardından taraflı tarafsız bütün futbolseverler Quaresma'ya tepki gösterirken, hareketin kırmızı kart olması yönünde görüş birliğine vardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...