Kasımpaşa, Atiker Konyaspor deplasmanında

Düzenleyen:
Kasımpaşa, Atiker Konyaspor deplasmanında

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa, Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.


Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında  Atiker Konyaspor Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Atiker Konyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmenin hesabını yapıyor.

Son maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, ligde topladığı 11 puanla 10. basamakta yer alıyor. Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada galip gelemeyen Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor ise topladığı 10 puanla 12. sırada bulunuyor. Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa arasında saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Atiker Konyaspor'un son 3 lig maçında galibiyeti bulunmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...