Tanju Çolak Futbol Akademisi açıldı.

/ Kaynak: AA
Tanju Çolak Futbol Akademisi açıldı.

SPOR Haberleri  / AA

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, memleketinde kendi adına yaptırılan Futbol Akademisi'nin açılışını yaptı


Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Karapınar Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, çocukların kendisi için önemli olduğunu belirterek, "Çocuklarımız her şeyimiz. Onlar için yapamayacağımız bir şey yoktur" dedi.
Tanju Çolak Futbol Akademisi'ndeki çocukların kendilerine emanet olduğunu vurgulayan Çolak, şöyle konuştu:
"Burada bulunan çocukların bundan sonraki süreçte arkadaşlıkları, okuldaki başarıları, evdeki durumları ile ilgileneceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çocuklarımıza güzellikleri, iyilikleri, ahlaki paylaşımları, sevgiyi ve dostluğu vermek için buradayız. Bu çocuklar yarınlarda çok özel bireyler olarak karşınıza çıkacaktır. Çok büyük futbolcu olunması önemli değil. Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti'ne güzellikler katabiliyor mu, sevgiyi gösterebiliyor mu, paylaşabiliyor mu? Bunlar çok önemli. Bu yüzden biz bugün buradayız ve 11'inci şubemizi açıyoruz." Konuşmanın ardından akademinin açılış kurdelesi kesildi. Akademiye üye olan çocuklarla top oynayan Çolak, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...