Usta: Peşini bırakmayız

Usta: Peşini bırakmayız

SPOR Haberleri

Başkan Muharrem Usta, karşılaşma sonrası gerçekleştirilen yönetim toplantısında, “Hakemin skandal kararları karşısında sessiz kalmayacağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi

Trabzonspor'un Beşiktaş'a 2-1 yenildiği karşılaşmada hakem Mete Kalkavan'ın kararları bordo-mavili camiada tepkiyle karşılanırken, yönetim kurulu üyeleri maçın ardından İstanbul'da mini bir zirve gerçekleştirip, durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda hakem Kalkavan'ın Trabzonspor aleyhine çaldığı düdükler masaya yatırıldı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) nezdinde atılması gereken adımlar görüşüldü. Başkan Muharrem Usta, ekibine "Hakkımızı arayacağız" mesajı verdi.

UZUN SÜRE MAÇ YOK!
Başkan Usta'nın yöneticilere yönelik konuşmasında, "Beşiktaş'a karşı oyuncularımız ortaya koydukları futbolla göğsümüzü kabarttılar. Ancak hakem engelini aşamadılar. Mete Kalkavan'ın skandal yönetimi karşısında kesinlikle sessiz kalmayacağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Artık canımızın yanmasına dayanacak gücümüz kalmadı" dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından gözler Trabzonspor'un atacağı adımlara çevrildi. Beşiktaş-Trabzonspor maçındaki yönetimi özellikle konuk takım tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen hakem Mete Kalkavan'a karşılaşmanın gözlemcisi İbrahim Aksoy'un da kırık not verdiği kaydedildi. İbrahim Aksoy'un notunun 7.4 olduğu belirtilirken, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Mete Kalkavan'a bir süre görev vermeyerek dinlendireceği belirtildi.

TFF VE MHK'YE GİDİYORLAR
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş maçındaki hakem hatalarının ardından bugün TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşme yapmayı planlıyor. Usta'nın Demirören ve Namoğlu'na Beşiktaş maçı da dahil bugüne kadar yaşanan hakem hatalarının bir tesadüf olmadığını belirtmesi ve özellikle hakem atamaları konusunda tepkisini dile getirmesi bekleniyor.

'BAŞKANLIKTAKİ EN MUTLU GÜNÜM'
Beşiktaş karşılaşması sonrası soyunma odasına inen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bir konuşma yaptı. Takımı tebrik eden Usta, "Beşiktaş'ın 'Allah'ım bu maç bitse de kurtulsak' diye düşündüğü bir maç oynadınız. Uzun zamandır Trabzon'un ilk defa, 'Evet, geliyoruz' dediği bir maça çıktık. Takımın da hocanın da arkasındayız. Başkan seçildiğim günden beri herhalde en mutlu olduğum günümdeyim. Puan ve skor önemli değil. Burada muhteşem bir iş çıkardık. Bütün Türkiye, Trabzonspor'a yapılan haksızlığı konuşuyor. Arena'da matador bizi bıçakladı ama öyle bir Trabzonspor vardı ki taraflı tarafsız herkes sizi takdir ediyor" dedi.

SARAL'DAN SERT TEPKİ
Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, dün Beşiktaş'ın yaptığı açıklamaya sert bir yanıt verdi. Saral sosyal medya hesabından, "Hakem hatasına ihtiyacımız yok demekle, sahadaki kepazelik ortadan kalkmıyor. O kepazeliği cesurca yazan gazeteye yasak koymakla haklı mı oldunuz?" mesajını paylaştı.

Quaresma'nın kaval kemiğine basarak sakatladığı Yusuf'un, Portekizli yıldızın hayranı olduğu ortaya çıktı. Yusuf'un idmandaki gollerinden sonra"Quaresma" diye bağırdığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...