Hakeme öfke takıma alkış

Düzenleyen:
Hakeme öfke takıma alkış

SPOR Haberleri

Hakem Mete Kalkavan’ın yönetimine büyük isyan var... Teknik ekip ve oyunculara ise mücadelelerinden dolayı kutlama

İstanbul’da Galatasaray’ı mağlup eden Beşiktaş’a karşı ise özellikle ikinci devrede müthiş bir direnç gösteren Trabzonspor karışık duygular içerisinde. Karışık olmasının sebebi hem hakeme dayalı hem de takıma… Maçı iki farklı boyutta değerlendirmek gerekiyor. Bir hakem konusu bir de takımın performansı… Başkan Muharrem Usta hem öfkeli hem de mutlu. Mutluluğunun sebebi takımın ortaya koyduğu direnç, mücadele ve ilerisi adına verdiği umut. Teknik ekibi ve oyuncularını maç sonu soyunma odasına inip canı gönülden kutlayan başkan Usta takıma hitaben “Beşiktaş’ın ‘Allah’ım bu maç bitse de kurtulsak’ diye düşündüğü bir maç oynadınız. Belki uzun zamandır Trabzonspor’un ilk defa, ‘Evet, geliyoruz’ dediği bir maça çıktık. Biz bu takımın da hocanın da arkasındayız. Başkan seçildiğim günden beri herhalde en mutlu olduğum günümdeyim” ifadelerini kullandı. 
Seba’nın sözü madalya
Yerel basın, oyuncular, teknik ekip başta olmak üzere Trabzon’da herkesin isyan ettiği ise hakem Mete Kalkavan’ın yönetimiydi. Quaresma’nın Yusuf’a yaptığı harekete kırmızı göstermek için hakem olmaya gerek olmadığı ifade edilirken yöneticilerden Ali Rıza Egemen “Trabzonspor camiasına haksız tutum içinde kim varsa hepsini Allah’a havale ediyorum. Yeter artık” ifadesini kullandı. Bir diğer yönetici Gökhan Saral ise “Yeter artık. Biz de ne mücadele biter ne Yusuf’lar! Bravo Kalkavan, tebrikler Quaresma. Süleyman Seba’nın sözü de size madalya olsun” şeklinde sitem etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...