Silahlı çatışmada, yoldan geçen çaycı öldü

/ Kaynak: CHA
Silahlı çatışmada, yoldan geçen çaycı öldü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Esenyurt'ta iki grup arasındaki silahlı çatışmada olay yerinde bulunan ve çatışmayla bir ilgisi olmayan çaycı hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta iki grup arasındaki silahlı çatışmada olay yerinde bulunan ve çatışmayla bir ilgisi olmayan çaycı hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Silah kullandığını itiraf eden Barış N., tutuklanıp cezaevine gönderildi. Olay Esenyurt Fatih Mahallesi Bahçeyolu Caddesi üzerinde 1 Mayıs günü 03:00 sıralarında yaşandı. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada, olay yerinde bulunan ve taraflarla bir ilgisi olmadığı öğrenilen çaycı Yüksel Kazak (32) hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin cinayetle ilgili başlattığı soruşturmada çatışmanın, olay yerinde iş yeri bulunan Turgut G. ile aralarında husumet bulunan Barış N. (38) ve adamları arasında yaşandığını belirledi. Cinayetin Barış N. ile arkadaşları Ali B. ve Turgay E.'nin bulunduğu taraftan açılan ateşle gerçekleştiği tespit edildi. Barış N., Esenyurt'ta saklandığı adreste gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkemede olayda silahı kullandığını itiraf eden Barış N., tutuklanıp cezaevine gönderildi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...