PKK'nın patlayıcıları DBP binasından çıktı

Düzenleyen:
PKK'nın patlayıcıları DBP binasından çıktı

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'un Tekman ilçesi DBP ilçe binasındaki aramalarda örgüte ait çok sayıda patlayıcı madde ele geçirildiği belirtildi.

Erzurum'un Tekman ilçesinde, terör örgütü PKK için sığınak yaptıkları, ambulans kaçırdıkları, örgüte eleman sağladıkları ve mühimmat temin ettikleri öne sürülen DBP'li Mustafa Dağ'ın da bulunduğu 3'ü tutuklu 5 sanık hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

PARTİ BİNASINDA EL YAPIMI PATLAYICISI BULUNDU
Sanık Dağ'ın, sosyal paylaşım sitesinden terör örgütü lehine propaganda içeren paylaşımlar yaptığı ifade edilen iddianamede, DBP ilçe binasındaki aramalarda örgüte ait çok sayıda patlayıcı madde, örgütsel doküman, resim ve flamalar ele geçirildiği belirtildi.

15 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI
Erzurum'un Tekman ilçesinde, terör örgütü PKK için sığınak yaptıkları, ambulans kaçırdıkları, örgüte eleman sağladıkları ve mühimmat temin ettikleri öne sürülen Demokratik Bölgeler Partisinin (DBP) ilçe yöneticisi Mustafa Dağ'ın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 5 sanık hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...