Eskişehir'de güvenlik görevlileri birbirine girdi, 1 ölü

Eskişehir'de güvenlik görevlileri birbirine girdi, 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de iki özel güvenlik görevlisi arasında çıkan bıçaklı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.

Eskişehir'de iki özel güvenlik görevlisi arasında çıkan bıçaklı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı. nbsp;Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye mahallesinde Toprak Mahsul Ofisi'ne bağlı görev yapaniki özel güvenlik arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktığı iddia edildi.
Tartışma sonucunda güvenliklerden Abdullah Haktanırlar sırtından aldığı bıçak darbeleri sonucundan hayatını kaybetti. İsminin Erkan olduğu iddia edilen diğer güvenlik görevlisi ise olayın ardından kısa bir önce kendisini bıçakla yaraladığını ileri sürerek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde (ESOGÜ), tedavi altına alındığı ortaya çıktı.
"ŞÜPHELİNİN YİĞENİ ZİYARETE GELİNCE OLAYI AYDINLATTI"
Şüpheli olduğu ileri sürülen Erkan isimli güvenliğin yeğeni ziyarete geldi. Güvenlik kulübesine Abdullah Haktanırlar'ın kanlar içinde olduğunu gören ziyaretçi olayı 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbarda bulunduğu iddia edildi. İhbar üzerine gelen ekipler, Haktanırlar'ın öldüğünü tespit etti. Olayla geniş inceleme başlatan Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro amirliği ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Haktanırlar'ın cesedi ise otopsisi yapılmak üzere ESOGÜ'ye götürüldü.
Olayla ilgili incelemenin devam ettiği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...