Gol sevincinin sonu hüsranla bitti

Düzenleyen:
Gol sevincinin sonu hüsranla bitti

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor'un Ümraniyespor'da attığı gol sonrası taraftarlardan birisi, gol sevincinde tel örgüye çıktı, dengesini sağlayamayan taraftar, çıktığı telden aşağıya düşerek yaralandı.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan TFF 1. Lig 10. hafta karşılaşmasında ev sahibi takım Yeni Malatyaspor'un, maçın ikinci yarısında Dialiba ile galibiyet golünü attığı esnada bir taraftar üzerinde bulunduğu tel örgülerden aşağı düşerek yaralandı.

AYAĞI BURKULDU

Golün sevinciyle bir anda kendini yerde bulan taraftara ilk müdahale stattaki ambulansın içinde yapıldı. Daha sonra hastaneye kaldırılan adının Hakan Şahin olduğu öğrenilen taraftar tedavi altına alındı. Ayağında burkulma ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezik olan taraftar tedavisinin ardından taburcu edildi.

"TAKIMIMA HER ŞEY FEDA OLSUN"

Taburcu edildikten sonra İHA'nın ulaştığı Malatyalı taraftar olay anına ilişkin yaptığı açıklamada atılan golün sevinciyle bir anda kendini yerde bulduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor'un taraftarı olduğunu kaydeden Hakan Şahin, "Yeni Malatyaspor'un fanatik bir taraftarıyım. Bu sene Allah nazarlardan korusun çok iyi bir gidişatımız var. Hafta sonu oynanan Ümraniye maçında takımımın attığı ikinci golde kendimi kaybetmişim ve o anda tribünleri coşturmak için çıktığım tel örgülerden yere düştüm. Gözümü ambulansın içinde açtım. Takımıma her şey feda olsun" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...