Bankada pompalı tüfekli dehşet!

Düzenleyen:
Bankada pompalı tüfekli dehşet!

YAŞAM Haberleri

Develi ilçesinde bir bankanın şube müdürü, şubede temizlik işçisi olarak çalışan kadının boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü, yaralanan saldırgan ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir bankanın şube müdürü,  şubede temizlik işçisi olarak çalışan kadının boşanma aşamasındaki eşi tarafından  silahla vurularak öldürüldü.Edinilen ilgiye göre, ilçedeki bir banka şubesinde çalışan A.Y'nin  boşanma davası açtığı eşi Nurettin Y, şubeye gelerek, güvenlik görevlisini rehin  aldıktan sonra kurumun kapısını içeriden kilitledi.Nurettin Y, pompalı tüfekle şube müdürü Recep Taştan'ı başından vurdu.  İhbar üzerine olay yarine gelen 112 Acil Servis ekipleri Taştan'ın hayatını  kaybettiğini belirledi.Polis ekiplerinin müdahalesi sırasında silahla yaralanan Nurettin Y,  hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

Yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıkan Nurettin Y'nin, eşi A.Y'ye,  saldırı düzenlemesinden dolayı koruma verildiği, olaydan bir süre önce de banka  şubesine gelen Nurettin Y'nin Recep Taştan'ı eşini işten çıkarması yönünde tehdit  ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...