Fener 4 köşe

Düzenleyen:
Fener 4 köşe

SPOR Haberleri

İki Avrupalının maçı nefes kesti. Son sözü 21 sayı atan Bobby Dixon söyledi. Sarı-lacivertliler ligde üst üste 4. maçını kazandı

THY Euroleague’deki iki temsilcimizin maçında F.Bahçe deplasmanda Darüşşafaka’yı 79-78 mağlup etti. İlk çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Ev sahibi Furkan, Moerman ve Anderson’la maçı domine etmeye çalışırken Sarı Kanarya’da Datome iki üçlükten 6 sayı buldu. Başa baş geçen periyot sonunda Bobby Dixon’ın devreye girmesiyle F.Bahçe ikinci çeyreğe 23-22 üstün geçti. Bu periyoda Udoh’un turnike sayısıyla giren Obra’nın ekibine Wanamaker ve serbest atıştan Anderson’la cevap vermeye çalışan Darüşşafaka yine bu oyuncusunun bitime 4.31 dakika kala attığı iki sayıyla 34-32 öne geçti. Mola sonrası Dixon, Slouskas ve Vesely’le sayılar bulan Fener 44-41 öne geçse de ilk yarının skorunu Clyburn’ün üçlüğü belirledi: 44-44. 

Dixon 15 saniye kala
Aynı Clyburn 3. çeyrekte smaç basketleri ve dış atışlarıyla Fener’i hayli zorladı. Wanamaker’ın serbest atışlarıyla Daçka bir anda 6 farkı yakaladı: 60-54. Ardından Dixon’un üçlüğü ve Vesely’nin basketiyle farkı tekrar kapatan sarı-lacivertliler son çeyreğe 63-60 önde geçti. Final periyodu nefes kesti. Karşılıklı sayılarla geçen bölümde heyecan son saniyelere kadar sürdü. Bitime 15 saniye kala Dixon’ın turnikesi skoru F.Bahçe lehine ilan etti: 79-78.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...