Ankara ve Çankırı'dan Silopi'ye sevkiyat sürüyor

Düzenleyen:
Ankara ve Çankırı'dan Silopi'ye sevkiyat sürüyor

GÜNDEM Haberleri

Aankara ve Çankırı'da bulunan 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na ait askeri TIR ve araçların Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Hac Konaklama tesislerine sevkiyatı sürüyor.

Ankara'dan Demiryolu ile Gaziantep'e oradan da karayolu ile Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Hac konaklama tesisine yapılan askeri sevkiyat dün gece de devam etti. Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Silopi ilçesine yapılan askeri sevkiyatta yer alan TIR ve askeri araçlar sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Silopi'ye ulaştı. Polis ve Jandarma ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında araçlar ilçe merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki Hac Konaklama merkezine akrep ve Ural diye bilinen araçların eşliğinde götürüldü.

Ankara ve Çankırı'dan Silopi'ye sevkiyat sürüyor
 Konvoy ilçeye, kendisine eskortluk eden zırhlı polis aracından çalışan “Ölürüm Türkiyem” şarkısı ile girdi. Ankara'daki 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na ait askeri TIR ve araçların Silopi ilçesine sevkiyatının bir sürede daha devam edeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...