1. Lig Kulüpler Birliği için adım atılıyor

Düzenleyen:
1. Lig Kulüpler Birliği için adım atılıyor

SPOR Haberleri

1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacaklarını belirten TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Süleyman Urkay, Anadolu kulüplerinin sorunlarını masaya yatıracaklarını söyledi.

Urkay, yazılı açıklamasında, öncülük yapmasıyla toplanma kararı alan TFF 1. Lig kulüp başkanlarının, 12 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da bir araya geleceğini belirtti.
Kulüp başkanları ile 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacaklarını aktaran Urkay, şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul'da, 12 Kasım'da buluşacak olan kulüp başkanları ile 1. Lig Kulüpler Birliğinin temelini atacağız ve Anadolu kulüplerinin sorunlarını masaya yatıracağız. Kulüp başkanlarımızla iletişime geçtik ve İstanbul'da bir buluşma yapmak istediğimizi kendilerine ilettik. Anadolu kulüpleri açısından yararlı olacağını düşündüğümüz bu toplantıda, her kulübümüz kendi sıkıntılarını paylaşacak ve çözüm yollarını hep beraber arayacağız. Türk sporu ve 1. Lig kulüpleri için yararlı olmasını diliyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...