'F.Bahçe'de şampiyon olmayı çok özledim'

Düzenleyen:
'F.Bahçe'de şampiyon olmayı çok özledim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin golcü yıldızı Moussa Sow, Galatasaray derbisini kazanıp sıralamada Galatasaray'ın önüne geçmek istediklerini söyledi. Senegalli yıldız sezon için umutlu konuşurken; "Fenerbahçe'de şampiyon olmayı çok özledim" açıklamasını yaptı.

Manchester United maçının 1 dakika 4. saniyesinde attığı golle tarihe geçen Moussa Sow, Lig TV'ye konuştu. 

Fenerbahçe'de kendisini ülkesinde gibi hissettiğini söyleyen Sow, "Burada bana daha fazla ilgi gösteriyorlar ve bu beni çok mutlu ediyor. İnsanlar her gittiğim yerde bana sevgilerini gösteriyor. Fenerbahçe, beni buraya getirmek için her şeyi yaptı. Ben de o dönemde Al Ahli'yi ikna etmek için elimden gelen her şeyi yapmıştım." dedi.

GALATASARAY DERBİSİNDEN BEKLENTİM GALİBİYET
Galatasaray derbisinden galibiyet beklediğini söyleyen Senegalli yıldız, "Galatasaray maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Benim de o maçtan beklentim galibiyet olacak. Yıllardır bizi sahamızda yenemiyorlar. O maçı kazanarak Galatasaray'ı puan tablosunda geçmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

"FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK ÖZLEDİM"
Fenerbahçe'de hiç bir şeyin değişmediğini de belirten Sow, ''Burada her şey aynı. Nasıl bıraktıysam yine öyle buldum. Sezona çok iyi başlamadık ama sonradan toparlandık. Uzun süredir ligde kaybetmiyoruz. Fenerbahçe'de şampiyon olmayı çok özledim. Başımızda ne yaptığını bilen bir teknik adam var. Hepimiz başarıya nasıl ulaşmamız gerektiğini biliyoruz. Sezon sonunda ne olacağını hep birlikte göreceğiz.'' sözleriyle umutlu mesajlar verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...