İzinsiz gösteriye katılmışlardı, serbest kaldılar!

Düzenleyen:
İzinsiz gösteriye katılmışlardı, serbest kaldılar!

YAŞAM Haberleri

Çorlu'da HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına 18 kişi, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edilen 3'ü kadın 18 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi. Çorlu'da 4 Kasım'da HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba müdahale eden polis, 22 kişiyi gözaltına almıştı. Şüphelilerden 4'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...