Yapacak iş çok

Düzenleyen:
Yapacak iş çok

SPOR Haberleri

Ankara’da projelerle ilgili görüşme yapan Galatasaray Başkanı, Hollandalı çalıştırıcıya “Rahat olun, sizinle uzun süre çalışmak istiyoruz. Strese gerek yok” dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’e bu defa bizzat görüşerek destek verdi. Özbek, iç sahada alınan 2 mağlubiyetin ardından Galatasaray’daki geleceği sorgulanmaya başlayan Hollandalı hakkında, önceki gün “Arkasındayız” demişti. Sarı-kırmızılı kulübün 1 numarası, bu açıklamalarla yetinmeyip, dün yoğun mesaisinin arasında tecrübeli çalıştırıcıyla telefonda görüşerek, “Sizinle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Sezon başında nasıl çalışıyorsanız şu anda da öyle çalışmalısınız. Sizinle devam etmemek gibi bir düşüncemiz yok. Daha birlikte yapacağımız çok iş var. Stres yapmayın. Sadece Kadıköy’deki maça kilitlenin” ifadelerini kullandı. 
Divanda değil Ankara’da 
Öte yandan dün Ankara’da bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya projeleriyle ilgili ve sarı-kırmızılı kulübün diğer gündem maddeleriyle ilgili görüşmeler gerçekleştirip, temaslarda bulundu. Özbek bu sebeple Olağan Divan Kurulu Toplantısı’na katılamadı. Divada söz alan isimlerden Eşref Alaçayır, Florya ve Riva projelerine değinerek “Genel kuruldan aldığımız yetkiye layık bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Alaçayır projelerle ilgili yapılacak sözleşmelerin detaylarının da en kısa zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. 
>Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...